kunst Eilanden Amsterdam logo image
kunst Eilanden Amsterdam banner image
Introductie kea kunst image Publicatie kea kunst image kunst agenda image Kea opening kunst image Deelname kea kunst image Geschiedenis kea image
EVENTS
Kunstenaars Galeries
SPONSORS
MAP
kunst streep image

Kunsteilanden Amsterdam

Kunsteilanden Amsterdam is een initiatief van kunstenaars en galeries die wonen en werken op de Westelijke eilanden (Prinseneiland, Bickerseiland, Nieuwe Teertuinen e.o. Haarlemmerdijk, Binnen Dommersstraat, Vinkenstraat) te Amsterdam. De ateliers en galeries zijn op de 2e zondag van de maand open : 12.00 - 17.00 uur. U bent van harte uitgenodigd om te komen kijken, praten en een glaasje te drinken. De kunstwerken zijn te koop. Dit ter verfraaiing van uw kunstcollectie en/of interieur van huis of bedrijf en als waardevolle lange termijn investering.

Art islands Amsterdam

Art Islands Amsterdam is a initiative by Dutch artists and galleries who live and work on or near the Westelijke Eilanden in the center of Amsterdam (near Centraal Station). Our studios and galleries are open on the second Sunday of the month from noon to 5pm. You are welcome to visit, chat with the artists or gallery owner and enjoy the peace and quiet. You might even fall in love with a piece and end up with a new addition to your home or office.


Ada Breedveld over de Kunsteilanden Amsterdam
"Op het Prinseneiland en Bickerseiland is het schilderen voor mij een groot genoegen, de eilanden geven zoveel rust en vrede om tot schepping te komen. Iedere dag wanneer ik over de witte ophaalbrug fiets op weg naar mijn atelier, de brug naar het eiland, dan krijg ik het gevoel van geluk. Wat alleen te ervaren is als je een eiland betreedt. Dat wonderlijke gevoel van vrijheid en ruimte, het zien van de wolken en het voelen van de wind, dat geeft het "EILANDGEVOEL" Daar wordt niet alleen door mij kunst gemaakt maar vele kunstenaars hebben daar hun werkplek/atelier gevonden. Jonge en de oudere kunstenaars zijn daar vertegenwoordigd. Je zou kunnen spreken van een kunsteiland, kunsteiland Amsterdam. Op die kunsteilanden, Prinseneiland, Bickerseiland, Realeneiland, Nw. Teertuinen en het Westerdok e.o. zoals Haarlemmerdijk en Vinkenstraat, hebben zich kunstenaars verenigd om hun werk op de 2de Zondag van de maand te tonen door hun deuren te openen voor het kunstminnend publiek. Met wisselende tentoonstellingen, divers werk en unieke locaties.
Komt allen naar die mooie Amsterdamse eilanden, komt dat zien!EMAIL BESTUUR KUNSTEILANDEN AMSTERDAMKUNSTEILANDEN AMSTERDAM <> De ateliers en galeries zijn op de 2e zondag van de maand open : 12.00 - 17.00 uur

Kunst Eilanden Amsterdam logo image© Kunsteilanden Amsterdam. All rights reserved.


TOP


|  HOMEPAGE KUNSTEILANDEN AMSTERDAM  |   EMAIL KUNSTEILANDEN AMSTERDAM M.B.T. KUNST  |